TRUDNIČKA KRIŽOBOLJA - SAMA TRUDNICA MOŽE PROVESTI USPJEŠNU PREVENCIJU I TERAPIJU KOD KUĆE

KORISTEĆI NOVO MEDICINSKO POMAGALO
SPINEVITAL BABY
 TRUDNIČKE BOLOVE LAKO OTKLANJA SAMA TRUDNICA




ISTI SU UZROCI BOLOVA I TEGOBA U LEĐIMA TRUDNICA I U LEĐIMA DRUGIH SKUPINA - TO UPUĆUJE  I NA ISTE MEHANIZME NASTANKA  I  NA ISTU UČINKOVITOST   STARIH TERAPIJA I SUPERIORNOST NOVE TERAPIJE

Pogledajte, ugledni portal Roditeljstvo.com prenosi osvrt Američke akademije ortopedskih kirurga na to kako je;Tako poznati portal Roditeljstvo.com Roditeljstvo.com naglašava velike zdravstvene probleme trudnica i mladih majki zbog trpljenja bolova u leđima.Bolovi u leđima, bolje reći križobolja, u naše internetsko doba sve agresivnije pogađa sve generacije ljudi, od djetinjstva do najstarije dobi.
Citat: Američka akademija ortopedskih kirurga je izradila smjernice za mlade majke koje bi trebale ublažiti bol u leđima i učiniti prve mjesece majčinstva lakšima i ljepšima. Njihove smjernice i savjeti uključuju i sljedeće:
  • Počnite lagano vježbati odmah nakon poroda (ili čim prije budete mogli). U početku vježbajte lagano, u kratkim serijama.
     
  • Pokušajte se vratiti na kilažu od prije trudnoće. Idealno bi bilo kada bi se majke vratile na „staru“ kilažu (ili barem približnu) dva mjeseca nakon poroda. To ne znači da trebate biti na dijeti, već da vaša ishrana treba biti uravnotežena, te da se redovno krećete. Na taj način smanjit će se opterećenje na kičmu.
     
  • Kada dižete bebu, pokušajte ne savijati kičmu. Ako je moguće, kleknite na koljena ili čučnite, pa onda uzmite bebu. Neka opterećenje bude na nogama, ne na leđima.
     
  • Nosite bebu sa vaše prednje strane, izbjegavajte nositi bebu na vašem boku.
     
  • Dojite bebu u uspravnoj stolici ili fotelji. Primaknite bebu dojci, nemojte se savijati kako bi beba dojila.
     
  • Kada stavljate bebu u auto sjedalicu, kleknite na stražnje sjedalo. Ako stojite pored automobila i stavljate bebu u sjedalicu, nepotrebno savijate leđa i na njih vršite pritisak.“

 Oslobođenje trudnica i mladih majki od muka križobolje postići će se tek kada one same počmu primjenjivati tretmane novom Kućnom fizikalnom terapijom pomoću medicinskog pomagala SPINEVITAL BABY !

Poznavatelji nove tehnike prevencije i liječenja bolova u leđima, Termomagnetske ili kućne terapije, a poglavito korisnici koji su se oslobodili bolova u leđima koristeći medicinsko pomagalo SPINEVITAL, znaju da se trudnice i mlade majke lako mogu same osloboditi bolova u leđima noseći medicinsko pomagalo SPINEVITAL BABY za vrijeme i poslije trudnoće.
SPINEVITAL BABY ima nešto sporiji učinak jer je isključeno magnetoterapijsko djelovanje. Međutim, pokazalo se da kod mladih i zdravih ljudi i žena, kralježnica puno brže „prihvati“ pomoć same termoterapije, čime sno, zapravo postigli isti učinak a taj je da prestaju bolovi u leđima i križima.
Naime, uzroci nastanku križobolje kod trudnica i mladih majki uglavnom su istoga uzroka kao i križobolje kod drugih ljudskih skupina. Mirovanje, a poglavito na temperaturama ispod 22 Celzijeva stupnja dovodi do bržeg hlađenja kralježnice. Pothlađenje koštano – vezivnog tkiva kralježnice uzrokuje slabljenje protoka krvi, a time se smanjuje i dotok hranidbenih tvari a zaostatak produkata metabolizma u tkivima hladnoćom oslabljeli metabolizam ne uspijeva izbaciji u limfu što generira u doživljaj bolnog stanja. 
Korištenjem medicinskog pomagala SPINEVITAL  koje grije koštano vezivna tkiva kralježnice, stanje zdravlja mladih majki brzo se oporavlja.



Mlade žene koje trpe križobolje u trudnoći najvjerojatnije su sklone obolijevanju od križobolje ...
Razumljiva je pojačana briga znanosti i medicine za zdravlje i sve učestaliju križobolju kod mladih majki, jer su tih oko 50% trudnica i mladih žena. 
 

Pati li i dijete zbog toga što trudnice i mlade majke muči križobolja 
U okviru ove tematike postavlja se zanimljivo pitanje; pati li i dijete usljed majčinih bolova u leđima? A što ako pati? 
 
I kod trudničkih križobolja moramo skrenuti pozornost da im uzroci nisu znanstveno dokazani te da klasične terapije, nisu prilagođene samoliječenju kod kuće i neće doprinijeti smanjenju križobolja u trudnica i mladih majki. 

I kod trudničkih križobolja moramo skrenuti pozornost da im uzroci nisu znanstveno dokazani te da klasične terapije, neprilagođene samoliječenju kod kuće, neće mnogo doprinijeti smanjenju križobolja u trudnica i mladih majki. 
Istina, skustvo je da mlade majke uglavnom traže SINEVITAL BABY tek po naputku baka ili nekoga kome je SPINEVITAL već otklonio bolove u leđima.

Novu Termomagnetsku terapiju, u slučaju primjene kod trudnica, primjenjuje samo s termoterapijskim tretmanima. 


Križoboljna trudnica ove jednostavne tretmane provodi sama u svome domu. 
Bolovi prestaju bez ikakvih dodatnih steznika, podizača trbuha, odlazaka na snimanja, odlazaka na vježbe i druge terapije, jer termoterapija bolove otklanja  samim odijevanjem ovog medicinskog pomagala. I dok god se SPINEVITAL BABY nosi preko kralježnice traje traje i termotretman koji otklanja bolove.

Ako trudnica nije zadovoljna učinkom, kao i SPINEVITAL i SPINEVITAL BABY može se vratiti uz povrat novca u roku 30 dana. 



Kontakt.mediteranica@gmail.com
Tel: 095 5363 490