NOVOST: NOVU, KUĆNU ILI OSOBNU TERAPIJU BOLOVA KRALJEŽNICE - PROVODI SAM BOLESNIK KOD KUĆE I NA POSLU

 NOVA OSOBNA TERAPIJA KRIŽOBOLJA VAŽNA JE INOVACIJA ZA SVAKU OBITELJ U KOJOJ NEKOGA MUČE BOLOVI U KRALJEŽNICI I LEĐIMA

Dobro je znati,

Nova terapija boli u leđima i križima  jedina je primjenjiva u samoliječenju kod kuće i na poslu - terapiju može provesti sam bolesnik.

Akupresura, masaža i druge terapijske tehnike nikad nisu ni obećavale smanjenje učestalosti bolova kralježnice upravo zbog toga što nisu primjenjive kod kuće i na poslu! 

A i rezultati se vide u stalno katastrofalno visokom postotku oboljelih u svim uzrastima

Ako se u nekoj školi pojavi salmonela i ako od nje oboli 20 djece (koja će se za kratko vrijeme izliječit), mediji odmah govore o epidemiji salmonele. A kako onda nazvati opseg bolesti od koje već tisuće godina, u svakom trenutku boluje 20% ljudske populacije ... pandemija ili najbolje je ovu pojavu nzvati zdravstvenom katastrofom... 

 Masaža, akupunktura   i akupresura primjenjivane su  u Kini već prije 6000 godina a u Starom Rimu u stoljeću prije Krista. Do kraja 21 stoljeća uspostavilo se još čitav niz  terapija;  magnetoterapijaelektroterapijamedicinska masaža, medicinska gimnastika  koje kao ni masaža,  nisu bile upotrebljive u samoliječenju kod kuće i na poslu . Za provođenje liječenja tim terapijama i tehničkim pomagalima, bolesnik je uvijek morao doći u bolnicu ili u drugu specijaliziranu ustanovu da mu stručni terapeut uspostavi i provede tretman.Zbog potrebe raspolaganja stručnim znanjem i skupom opremom ove terapije nisu mogli provoditi bolesnici kroz pristup samopomoći kod svoje kuće i u svom svakodnevnom životu.
Dugotrajne  kronične križobolje kroz povijest uglavnom nisu ni bile predmetom liječenja niti prevencije. Kod mnogih ljudi kronična križobolja traje cijeli život. Boloje se i radil dok bolest ne pređe u akutnu fazu. A onda, nastupom žestoke boli akutne faze i nepokretnosti, čiječenje postaje neophodno, uzima se bolovanje … i počima liječenje… Liječenju akutne boli u leđima pristupa se tek zbog zbog nesnosne boli i nepokretnosti bolesnika.
Razlog je što akutna bol onesposobljuje ljude za kretanje i rad.  i što nije postojala učinkovita  terapija koju bi sam bolesnik provodio u svim životnim situacijama.
Tek izumom  Termomagnetske metode  u 21. stoljeću, uvidjelo se da je terapija i termomagnetskim tretmanima prikladna za uspješnu primjenu u samoliječenju kod kuće što značida tretmane može provesti i osoba koja nema naročita medicinska znanja o svojoj bolesti.  Samoliječenje može provoditi svaki bolesnik u svome stanu, na svom radnom mjestu i u svim životnim situacijama.
Dakle novu, Termomagnetsku terapiju primjenjuje i provodi sam bolesnik kad osjeti bol, hladnoću u leđima, neugodu ili drugi simptom bolesti  U svakoj fazi svoje kronične ili akutne križobolje bolesnik sam uspostavlja i provodi samoterapiju termomagnetskim medicinskim pomagalom SPINEVITAL, bilo da se nalazi kod kuće,  na poslu, u autu ili u nekoj drugoj životnoj situaciji .
Ovom terapijom  u 95% slučajeva bolesnik SAM uspijeva spriječiti i izliječiti i kronične i akutne tegobe i bolova svoje u svojoj kralježnici i leđima.


PRECIZNIJA ZADAĆA MEDICINE – UPOZNATI BOLESNIKA
Precizniija zadaća medicine je upoznati bolesnika sa novim mogućnostima samoliječenja tegoba kralježnice.
Osobni i obiteljski liječnici, njihovi prvi i najneposredniji kontakti sa bolesnikom trebali bi biti mjesto upoznavanja bolesnika i sa mogućnostima koje pruža termomagnetska terapija i samoliječenje svih bolova kralježnice kod kuće i na poslu. 
Mjesne ambulante trebale bi postati poluga kojom se medicina može vrlo uspješno boriti protiv tisućljećima prisutne pandemije bolova u križima, leđima i vratu…


Priznanje za izum nove metodu liječenja bolova kralježnice izumitelj je dobio na međunarodnoj isložbi inovacija 2010. godine
     
Profesionalne križobolje: Još o iskustvu sa samoliječenja profesionalnih križobolja u vozača, frizerki ... 

VIDEO - Klikni: Izjava više korisnika 

 

 

PROČITAJTE JOŠ OVO:  

Što je alternativa sadašnjem stanju
Saznati, saznati, saznati i znati što više o bolestima kralježnice i terapiju uzeti u svoje ruke. Upoznati terapijske metode i odabrati terapiju koju možete ssami primijeniti !!!
Kontakt za bolesnike,  zaposlenike u poduzećima, sindikate i vlasnike polica zdravstvenog osiguranja, HZZO OSIGURANIKE i vlasnike dodatnih polica osiguranja zdravlja drugih osiguranja:

 Tel 095 5363 490,   

 E-mail: mediteranica@gmail.com
 kontakt Skype: antjuros  
 

Pažnja: Govorim hrvatski a Vi možete pisati na svim Google jezicima: Hvala na Vašem vremenu i pažnji.





Novo medicinsko pomagalo za primjenu termomagnetske ili osobne terapije