BOLE LEĐA: NOVA - KUĆNA TERAPIJA BOLOVA KRALJEŽNICE – SAM BOLESNIK MOŽE BITI USPJEŠAN U PREVENCIJI I LIJEČENJU BOLOVA U LEĐIMA

UNIVERZALNA AUTOTERAPIJA BOLOVA U LEĐIMA ZA SVE DOBNE SKUPINE

TERAPIJA BOLOVA U LEĐIMA ČIJI TRETMANI SU PRIMJENJIVI U SVIM SITUACIJAMA: KOD KUĆE,  NA POSLU,  U AUTOMOBILU, NA KOPNU I NA MORU
Najmlađa terapija bolova u kralježnici u leđima je Termomagnetska terapija bolova u križima, leđima i vratu. 
Podjednako je učinkovita protiv svih križobolja, kroničnihakutnih bolova krelježnice i leđa, ujedno otklanja tegobe s hladnim nogama, glavobolje, migrene, menstrualne tegobe druge bolesti povezane s leđnom moždinom... 
Osobnug doživljaj bolova i opisi stanja opisanih od bolesnika kod  kroničnih  akutnih križobolja i bolova u leđima bili su naš vodeći  pristup u traganju za novom, više učinkovitom terapijom i u spoznavanju i definiranju najčešće prisutnog i najvažnijeg uzročnika nastanku i trajanju bolesti,  
Prema našim spoznajama taj tisućljećima skrivan uzročnik bolova u kralježnicim križima, leđima i vratu je hipotermija tkiva kralježnice i okolnih tkiva. 

JEDNOSTAVNOST PRIMJENE
SPINEVITAL ODJENUTI PREKO POTKOŠULJE I TERMOMAGNETSKI TRETMAN POLINJE
Termomagnetska terapija po jednostavnosti primjene u prednosti je pred drugim terapijama jer ju primjenjuje sam bolesnik a po rezultatima čuvanja zdravlja kralježnice je i najučinkovitija jer se postiže trajno poboljšanje zdravlja kod gotovo svih bolnih stanja kralježnice   uzrokovanih ili  potpomognutih hipotermijom kralježnice bolesnika.
Ova terapija  provodi se novim, neinvanzivnim termomagnetskim medicinskim pomagalom LEĐNJAK ili SPINEVITAL (R) koje se odjene preko kralježnice i nosi u svim životnim situacijama. 
Čak i kod primjene sa tretmanima drugih terapija (elektrogrijanje), termomagnetska terapija sinergijski ubrzano poboljašva učinke drugih, manje učinkovitih tradicionalnih  terapija. 
Rezultat je da primjenom ove terapije ne treba 15 ili 20 tretmana elektrogrijanja, ne treba 21 dan toplica, ne treba bolovanje svake druge godine, ne treba strahovati od invaliditeta. . Već nakon nekoliko dana tretmana elektrogrijanja bolesnik osjeti superiorno poboljšanje zdravlja i postane svjestan da brigu o daljnjoj terapiji i zdravlju kralježnice nože potpuno preuzeti.
Termomagnetskom terapijom  križobolje i bolove u leđima moguće je izliječiti na duži rok ali i preventivno sprječavati već kod prepoznavanja prvog simptoma hladnoće, boli ili ukočenja i to koda  kod  95% bolesnika od 11 do 111 godina. Termomagnetskim tretmanima u prevenciji većinu problema i bolova moguće je potpuno izbjeći.

NUSPOJAVE 
NUSPOAJAVE SU UGODNA TOPLINAI BRZO OZDRAVLJENJE KRALJŽNICE
 Jedina nuspojava preventvnoj upotrebi pomagala LEĐNJAK ili SPINEVITAL je ugodna toplina u korpusu kralježnice i leđa, dodatna toplina koja je i inače preporučljiva za vitalnost kralježnice i organizma u starijih osoba.
Ova nova,  Termomagnetska metoda terapije, najjednostavnija je, najjeftinija a i najšire primjenjiva; kod kuće, u uredu, u poslu na otvorenom,  u automobilu, u radu na polju, na moru, na jugovini, buri i kiši, u radu na građevini i.t.d..


TERAPIJA NA POSLU
 JEDINO OVA TERAPIJA OMOGUĆUJE SAMOLIJEČENJE I NA POSLU
Dakle, jedino ova metoda pruža mogućnost tretmana u svim životnim situacijama pa i na radnom mjestu za vrijeme izvođenja posla (vozači, frizeri, uredski radnici, učenici i sstudenti, domaćice), što ovoj terapiji pruža veliku prednost pred poznatim terapijama jer bolesniku omogućuje da sam provodi tretman svoga liječenja i prevenciju svoje profesionalne križobolje i bolova i u vrijeme dok radi. Službenik svoje bolove prouzročene sjedenjem na neprikladnom stolcu može sprječavati i liječiti i za vrijeme rada i napoornog sjedenja u uredu, poštar dok raznosi poštu, vozač eutobusa dok vozi autobus, mehaničar u radionici, blagajnica u dućanu za vrijeme rada na blagajni dućana, domaćica dok radi u kuhinji i.t.d.


TERAPIJU PROVODI ONAJ TKO PRVI SAZNA ZA BOL
  SAM BOLESNIK POSTAJE I TERAPEUT 
Terapiju uspostavlja i provodi sam bolesnik, jednostavno oblačeći i noseći pomagalo SPINEVITAL čim osjeti prve znakove hladnoće, ukočenosti ili boli.
SPINEVITAL je ergonomijski (prilagodba tijelu ) dobro riješen i ne smeta pokretima tijela. Za vrijeme nošenja ne vidi se ispod odjeće.
Pomagalo SPINEVITAL može se koristiti danima i u svim životnim situacijama sve dok prijeti opasnost pothlađenja kralježnice, uključivši cjelodnevno korištenje kroz 24 satni ciklus kretanja kroz prostore različitih temperatura :  temperatura kod kuće, temperatura na radnom mjestu, temperatura u vožnji, temeperatura u šetnji  i.t.d.

Kontakt za vaša pitanja: Kontaktirajte najbližeg konzultanta 
 

PRIJE NEGO ODLUČITE O TERAPIJI
pročitajte o bolovima kralježnice  i njihovom liječenju:

I ne propuatite nazvati:
                       095 5363490